RÓdio Sant SadurnÝ
La regidora de Turisme, Comerš i Promociˇ Econ˛mica espera que “s'obrin noves portes d'oportunitat”

La portaveu del PdeCAT a l'Ajuntament de Sant SadurnÝ, Maria Rosell, ha passat pels estudis de RÓdio Sant SadurnÝ per repassar el ple del mes de juny i ha aprofitat per parlar sobre l’actualitat sadurninenca, posant especial Ŕmfasi en l'anunci de la venda de mÚs de la meitat de les accions del grup Codorniu al fons nord-americÓ Carlyle. En aquest sentit, Rosell ha dit que "el quŔ ha passat amb Codorniu i Freixenet estava cantat. Per˛ esperem que s’obrin noves portes d’oportunitat”.

La dem˛crata tambÚ ha parlat del concurs per a l'ocupaciˇ de les rotondes com a gestiˇ colĚlaborativa d'espais p˙blics, explicant que “tres empreses ens volen ajudar a millorar les rotondes d’entrada al municipi. Les empreses creuen en Sant Sadurni”.

Rosell ha apuntat tambÚ altres temes com el pla territorial, la zona blava o un dels temes mÚs destacats del darrer ple, la mociˇ que presentaven conjuntament la CUP i ICV per garantir la la´citat a l'Ajuntament: “Em va saber greu de la mociˇ que l’esglÚsia i els mossens han ajudat sempre en aquest poble”, ha dit.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 11.07.2018