Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja 19ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
rosell 2017
Maria Rosell: "El què ha passat amb Codorniu i Freixenet estava cantat"
La regidora de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica espera que “s'obrin noves portes d'oportunitat”

La portaveu del PdeCAT a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Maria Rosell, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple del mes de juny i ha aprofitat per parlar sobre l’actualitat sadurninenca, posant especial èmfasi en l'anunci de la venda de més de la meitat de les accions del grup Codorniu al fons nord-americà Carlyle. En aquest sentit, Rosell ha dit que "el què ha passat amb Codorniu i Freixenet estava cantat. Però esperem que s’obrin noves portes d’oportunitat”.

La demòcrata també ha parlat del concurs per a l'ocupació de les rotondes com a gestió col·laborativa d'espais públics, explicant que “tres empreses ens volen ajudar a millorar les rotondes d’entrada al municipi. Les empreses creuen en Sant Sadurni”.

Rosell ha apuntat també altres temes com el pla territorial, la zona blava o un dels temes més destacats del darrer ple, la moció que presentaven conjuntament la CUP i ICV per garantir la laïcitat a l'Ajuntament: “Em va saber greu de la moció que l’església i els mossens han ajudat sempre en aquest poble”, ha dit.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic