Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 10.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Som Sant Sadurní recupera la campanya "Te'n regalem un"
Es tracta de promocionar el comerç al municipi i arribar al públic jove

Som Sant Sadurní recupera la campanya “Te’n regalem un” per continuar promovent la targeta client i arribar al públic jove. Durant l’any s’ha anat treballant amb campanyes de promoció de la targeta com ‘Sant Jordi’ i ‘Sant Joan’ i cada mes en el marc de l’any del 10è aniversari del sistema de fidelització es fa el sorteig mensual de ‘Els 4 Regals del mes’.

Amb aquestes accions i de forma continuada l’entitat Som Sant Sadurní, treballant en col·laboració amb l'Ajuntament, té com objectiu aconseguir incrementar l’hàbit d’utilitzar la targeta client local en les compres que es fan a Sant Sadurní. Amb aquesta campanya “Te’n regalem un” l’objectiu és el de promocionar el sistema de fidelització i la targeta client a aquell sector de persones que encara no en tenen i així potenciar el públic més Jove de la vila.

Segons l’estudi realitzat l’any passat per l’empresa Incognos, una tercera part dels habitants de Sant Sadurní majors d’edat ja són usuaris actius de la tarja, però les persones menors de 35 anys representen només el 12% del perfil d’usuaris actius. Actualment el sistema de fidelització local ja supera els 5000 usuaris actius.

“Te’n regalem un” esdevé la campanya d’estiu per promoure la tarja durant els mesos de juliol i agost a les botigues adherides al sistema de fidelització promovent fer-se la tarja als clients que encara no tenen. Les primeres 100 persones que se la facin i no hagin tingut mai la tarja entraran en el sorteig de 5 auriculars bluetooth el dia 3 de setembre.

Pot participar en el sorteig tota aquella persona que empleni la sol·licitud amb les dades correctes i sigui major de 16 anys. El sorteig es farà el 3 de setembre a les 16h a la seu de l’entitat Som Sant Sadurní del c/ Montserrat, 16. Els premiats o premiades hauran de recollir el premi en el termini d’un mes, passat aquest temps, es farà de nou el sorteig.

A través de l’app “Sant Sa Comerç” es poden consultar les botigues i establiments locals on es pot demanar la targeta client, a més de a l’oficina del Som Sant Sadurní.

En aquesta ocasió l’entitat elimina els cartells a les botigues com element de comunicació i aposta per la col·laboració amb la botiga Exit moda per fer un aparador atractiu de promoció de la campanya amb producte propi utilitzant l’aparador rotatiu ‘Estic lliure ocupa’m ubicat al carrer Dr. Escayola.

[Nota Som Sant Sadurní]

Som Sant Sadurní 2

Pujar al principi de la pàgina