Ràdio Sant Sadurní
La socialista aposta per “la inclusió, en comptes de l'exclusió”

La portaveu del PSC, Susanna Mérida, ha participat en la ronda política de Ràdio Sant Sadurní per tal de valorar l'actualitat de la vila i el ple municipal del mes de juny, marcat, entre d'altres, per la moció que presentaven conjuntament la CUP i ICV per garantir la laïcitat a l'Ajuntament: “Aquest Ajuntament fa molts anys que és aconfessional i compleix el que diu la Constitució i col·labora de forma activa amb tots els cultes del municipi”, ha dit la socialista, afegint també que “nosaltres vam demanar, en comptes de més exclusió, més inclusió”.

Mérida també ha parlat de l'addenda del conveni signat amb Agromillora i de la moció que presentaven reclamant un projecte tècnic per planificar la millora integral de la zona esportiva del camp de futbol.

Finalment, també ha valorat un dels temes candents en les darreres setmanes, la venda de més de la meitat de les accions del grup Codorniu al fons nord-americà Carlyle: “És preocupant i justament avui tenim una reunió amb l'alcalde per activar el tema”. Mérida ha comentat, també, que “era fàcil de preveure el què passaria” i ha lamentat que no s'hagi reaccionat fins ara.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 10.07.2018