Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja 17ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Carles Jiménez 2018
Carles Jiménez: “Hauríem d´haver reunit ja a la mesa sectorial del cava”
El portaveu popular ha emplaçat el Govern a reunir-se amb el sector per tal de “conèixer quin serà el pla de ruta”

El portaveu del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha visitat Ràdio Sant Sadurní -com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha aprofitat per parlar del tema més rellevant de les darreres setmanes, l'adquisició de la majoria de les accions del grup Codorniu per part del fons d'inversió nordamericà Carlyle: “Hauríem d’haver reunit ja a la mesa sectorial del cava. Veiem canvis al sector i no sabem què passarà. No hauríem de quedar-nos esperant, com vam fer amb Mercadona”, ha explicat Jiménez.

Preguntat per l'aprovació de l’addenda del conveni signat entre l’Ajuntament i Agromillora per tal d’ampliar el termini perquè l’empresa enderroqui les obres, d’una superfície d’uns 10.000 m2 i que va realitzar sense llicència urbanística -el PP s''hi va abstenir-, Jiménez ha afirmat que “hem estat molt bel·ligerants amb l’acció de govern davant el cas d’Agromillora”.

El popular també ha estat molt clar respecte a la moció que presentaven conjuntament la CUP i ICV per garantir la laïcitat a l'Ajuntament: “Cadascú pot professar la religió que vulgui, podem plantejar la separació, però no podem trencar per trencar. No podem proscriure la relació amb l'església”, ha dit.

Jiménez ha conclòs l'entrevista parlant de les primàries al seu partit i apostant per Maria Dolores de Cospedal -amb la sadurninenca Dolors Montserrat com a portaveu de la campanya-.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 04.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic