Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
montse medall
Montse Medall: "En cultura, l'oposició sempre està al nostre costat"
La portaveu d'ERC ha posat sobre la taula l'oferta cultural i de lleure a l'estiu

La regidora de Joventut, Cultura i Cooperació, Montse Medall, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política del mes de juny i ha aprofitat per parlar de les regidories que encapçala i del gran gruix d'activitats i cicles que es duen a terme a l'estiu.

En aquesta línia, Medall ha valorat molt positivament l'impacte i l'acollida de l'edició d'enguany del Festival EVA i ha remarcat altres cites culturals com el Cicle Gost o la Revetlla de Sant Joan amb la rebuda de la Flama del Canigó. A més, ha agraït que "en cultura, l'oposició sempre està al nostre costat".

La portaveu d'ERC també ha parlat de Cooperació i ha posat en valor la desena edició de la Quinzena Solidària, destacant la tasca de les ONG municipals i les activitats que s'hi programen.

Finalment, Medall també ha parlat del Casal d'estiu, recordant que “des de que es porta un registre (1999), aquest és l'any amb més inscrits, 426 nens i nenes”. I ha acabat parlant de la nova edició del Festestiu18 -dirigit a joves de 13 a 18 anys- i de l'Istiu de l'Índex, que enguany arriba a la trentena edició amb novetats.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 22.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic