Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 20ºC|3ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Notícies
endevinala 1
Finalitza l'“Endevina-la!”, jugant amb el català
S'han recollit 923 butlletes als 46 establiments que hi han col·laborat

El dia 2 de juny va finalitzar l’”Endevina-la!”, un joc lingüístic per promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica, engrescadora i que propicia que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi.

El sorteig del concurs “Endevina-la!” es va fer el 7 de juny i el lliurament del premi, el 12 del mateix mes 

Les germanes Martina i Nausica Manyà, que van participar conjuntament, han obtingut una targeta regal de 40 €, la seva butlleta ha estat escollida a l’atzar entre totes les encertades. Deli López ha estat la participant que ha encertat més jeroglífics, un total de 43 de 46 possibles, i ha obtingut una targeta regal de 60 €. 

Novetat 2018
El dia 16 de maig es va realitzar un taller de jeroglífics a la biblioteca a càrrec de Jordi Esteban, el creador dels jeroglífics del concurs. A partir d’aquesta data i fins el 2 de juny, tothom qui volia podia crear el propi jeroglífic gastronòmic i entregar-lo a la seu de Som Sant Sadurní o a l’Oficina de català. Entre tots els jeroglífics entregats s’ha sortejat una targeta regal de 30 € i la guanyadora ha estat Isabel Simó.

Participació
La participació ha estat un èxit, tant en nombre de participants com en nombre de butlletes entregades. Hi han participat 195 persones i s'han recollit 923 butlletes als 46 establiments que han col·laborat en el concurs, 711 de les quals eren encertades. El concurs ha estat una activitat més del Gastromaig, organitzat per Som Sant Sadurní.

Des de l'Oficina de Català i Som Sant Sadurní donen les gràcies a tots els establiments que han participat en la difusió d’aquest joc i a l’Ajuntament de Sant Sadurní per fer-se càrrec dels premis.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

endevinala 2

PUBLICAT EL 22.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic