Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

Aquest dimecres va tenir lloc a l'Escola Intermunicipal la cloenda del PFI-PTT Mancomunitat de Municipis de l'Alt Penedès en la modalitat  Auxiliar de vendes, Oficina i Atenció al públic i del projecte Okupa't del curs 2017-18.

El alumnes del PFI-PTT varen decorar el jardí de l'escola on es celebrava la cloenda, amb elements creats al llarg del curs pels aparadors de Som Sant Sadurní i el Gastromaig. Els alumnes varen recollir les orles de mans del President de la Mancomunitat i alcalde de Sant Sadurní Josep Maria Ribas i del coordinador territorial de Formació Professional del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Jordi Granel. També els 14 alumnes de l'Intermunicipal i de IE  Jacint Verdaguer van recollir el  certificats del seu pas pel Projecte Okupa't que els ha permès fer un tast d'oficis en diverses empreses i serveis de l'ajuntament.

L'acte va estar conduit pel director de l'Intermunicipal, Josep Solé, que va donar pas a tots els participants, la benvinguda va anar a càrrec de la regidora d'Educació, Àngels Canals, que va animar els alumnes a continuar formant-se per millorar les seves oportunitats de futur.

Josep Maria Esteve, director de lE Jacint Verdaguer, va parlar del paper dels formadors i de les noves formes d'ensenyar i aprendre en un món en constant transformació. La tutora del PFI, Sílvia Bagot va parlar de l'esforç dels alumnes i va agrair la tasca dels professionals que han passat aquest any pel PFI per donar classe als alumnes en diferents matèries, així com als comerços i empreses que han acollit els alumnes durant les pràctiques. En representació de les empreses Susana Duaso de Som Sant Sadurní va manifestar que les col·laboracions entre els alumnes i el teixit comercial i empresarial han estat molt satisfactòries.

Jordi Granel, va esperonar també els joves a continuar la seva tasca formativa i i els va felicitar per la tasca ben feta. El president de la Mancomunitat va acomiadar l'acte també amb felicitacions i agraïments per a tots els que fan possible aquests programes, recordant també el paper de les famílies com a clau en el desenvolupament dels joves.

La Mancomunitat de Municipis de l'Alt Penedès en conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat i amb el suport de la Diputació de Barcelona ofereix aquest programa de Formació i Inserció (PFI) en format de Pla de Transició al Treball. Els PFI-PTT són una oferta formativa postobligatòria, que possibilita l'inici d'un itinerari integrat de formació i inserció laboral.

cloenda pfi 2

SILVIA

PFI

LOURDES

LEP

PUBLICAT EL 21.06.2018