Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
presentació llibre Varias
Gràfiques Varias celebra 100 anys publicant un llibre sobre la història de l'empresa
La presentació tindrà lloc el proper 21 de juny a la Fassina de Can Guineu

Gràfiques Varias, el proveïdor històric d'etiquetes de bona part del sector del cava, celebra enguany 100 anys d'història i ho fa presentant el llibre Varias, una impremta d'etiqueta (1818-2018). Una idea forjada conjuntament per l'actual propietari de l'empresa, Josep Varias Ribot, i pel periodista, Josep Forns Varias que, a més, és nét del fundador de la impremta.

El llibre, escrit “a dues mans” pel propi Josep Forns i per l'historiador Antoni Romeu, narra la història de l'empresa sadurninenca al llarg dels 100 anys i passant per les tres generacions. A més, recull les experiències d'alguns treballadors, de la pròpia família o del proveïdors, entre d'altres. Tot, complementat amb 500 imatges de l'arxiu de l'empresa.

Varias, una impremta d'etiqueta (1818-2018) es presentarà el proper 21 de juny, a les 19.30h, a la Fassina. El llibre recull la història d’un negoci familiar que ha esdevingut una icona a Sant Sadurní amb un volum de negoci de 10 milions anuals, un tiratge de gairebé un milió i mig d'etiquetes al dia i presència a països com Andorra, Rússia, Cuba, França o Argèlia.

PUBLICAT EL 13.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic