Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 11.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dia Internacional del refugiat, divendres 15 de juny
Yacine
10a Quinzena solidària per visibilitzar la tasca de les ONGs

Aquest divendres 15 de juny es celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia el Dia Internacional del Refugiat, que donarà inici a la 10a Quinzena Solidària, una iniciativa de la regidoria de Cooperació i del Consell de Cooperació Municipal per donar visibilitat als projectes i a la tasca de duen a terme les ONGs i entitats del municipi.

"Ocupem la plaça", tallers, xerrades, balls populars, el sopar de carmanyola i enguany el concert de Yacine & The Oriental Groove són algunes de les activitats que es duran a terme divendres a partir de les 17:30h a la plaça de l'Ajuntament, un espai que també comptarà amb la presència d'estands de les ONGs on donaran a conèixer la feina que fan durant tot l'any, amb la voluntat de sensibilitzar i cercar complicitats amb la ciutadania.

La Quinzena Solidària continuarà dissabte amb la pintada del mural "Drets Humans, drets universals" i durant 15 dies s'aniran succeint activitats relacionades amb la cooperació internacional.

L'any 2009 es va impulsar per primera vegada la Quinzena Solidària per donar visibilitat als projectes que realitzen les diferents ONG i entitats de la vila en relació amb la cooperació amb els països del Sud i remoure sensibilitats entre la ciutadania per donar a conèxier les causes de les problemàtiques d´aquests països i com les nostres actituds i models de consum poden afectar-los i ser-ne la causa, buscant alhora possibles solucions. Enguany la Quinzena arriba als 10 anys.

Imatge Yacine

Hem parlat a Ràdio Sant Sadurní de la 10a edició de la Quinzena Solidària amb la regidora de Cooperació, Montse Medall i la tècnica de l'Ajuntament, Sílvia del Fresno :

Pujar al principi de la pàgina