Ràdio Sant Sadurní
La portaveu del PSC ha criticat la postura del Govern en votar en contra de la creació d'una mesa de negociació per restituir la jornada de 35 hores als treballadors municipals

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mèrida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política mensual i ha criticat la postura dels partits del Govern en votar en contra de la moció que presentava ICV per a la creació d'una mesa de negociació per restituir la jornada de 35 hores setmanals.

En aquesta línia, Mérida ha exposat que "em sorprèn que ara vulguin ser molt legals atenint-se al pressupost de l'Estat", recordant, també, que “quan va estar a l'oposició, CiU va fer una defensa aferrissada de les 35 hores”.

La socialista també ha posat sobre la taula altres temes d'estricta actualitat com la nova senyalització turística, l'Escola d'adults o la compra de Can Guineu.

Mérida ha clos l'entrevista parlant de la constitució del nou govern socialista: “Estem molt il·lusionats amb aquesta nova etapa que s'obre i esperem que hi hagi més diàleg i es rebaixi la tensió”, afegint que “diàleg també ha de ser assumir renúncies, imposar no és bo”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 08.06.2018