Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat 10ºC|0ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Lídia Pujol
'Farem la revolució i la tornarem a fer' amb Lídia Pujol, inaugura el Festival EVA
L'En Veu Alta, del 8 al 17 de juny, té l'epicentre a Sant Sadurní aquest cap de setmana

Aquest divendres a les 20:30h  Lídia Pujol, acompanyada del guitarrista Guillermo Rizzotto, inaugurarà el Festival En Veu Alta a la plaça de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia amb el recital, 'Farem la revolució i la tornarem a fer', amb cançons compromeses que cerquen la veritat a cada detall.

El Festival En Veu Alta se celebra del 8 al 17 de juny de 2018, enguany amb disset municipis participants on tindran lloc espectacles de narració i tradició oral.

Amb persistència l'Eva inaugura nous caus, nous espais que fugen del seu ús habitual per abraçar espectacles encaixats a cada indret. Espais singulars, un dels trets identificatius de l'Eva, juntament amb l'aposta ferma per donar espai i vida a la literatura oral i la narració. Els més de 60 espectacles els durem a places, patis, dins de biblioteques, masies i museus, un antic palau, una cova i un avenc, antics safaretjos, una capella i un claustre, una escola, un antic molí, i, un any més, al cementiri.

PUBLICAT EL 07.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic