RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu de la CUP ha remarcat l'existŔncia de “dinÓmiques molt negatives” al consistori

El regidor de la CUP, Jordi Pujol, ha passat aquesta setmana per RÓdio Sant SadurnÝ per parlar del ple del mes de maig i per repassar tambÚ l'actualitat municipal.

Pujol ha criticat la postura del govern en votar en contra de la mociˇ que presentava ICV -a peticiˇ dels sindicats UGT i CCOO-, referent a crear una mesa de negociaciˇ per tal de restituir les 35 hores setmanals. En aquest sentit, el cupaire ha subratllat que "la relaciˇ amb els treballadors d'aquest ajuntament Ús de deixadesa absoluta”, afegint tambÚ que “hi ha unes dinÓmiques molt negatives”.

El regidor cupaire ha afegit tambÚ que “les Órees d'aquesta regidora de RRHH, com participaciˇ i comunicaciˇ, sˇn en les que hem avanšat menys en aquest mandat” i ha recordat, basant-se en els Ýndexs de transparŔncia del Segell Infoparticipa, elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicaciˇ per a la Ciutadania Plural, de la Universitat Aut˛noma de Barcelona, que Sant SadurnÝ ha perdut 12 punts en relaciˇ a l'any anterior: “No pot ser que no nomÚs no avancem si no que hem retrocedit en transparŔncia”.

El portaveu de la CUP ha reiterat la t˛nica del govern de no escoltar l’oposiciˇ i ha lamentat que “no aprenen dels errors. Alguns volen fer de Can Guineu una Fassina 2 i que a mÚs estigui al servei d'interessos privats”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 07.06.2018