Ràdio Sant Sadurní
El portaveu de la CUP ha remarcat l'existència de “dinàmiques molt negatives” al consistori

El regidor de la CUP, Jordi Pujol, ha passat aquesta setmana per Ràdio Sant Sadurní per parlar del ple del mes de maig i per repassar també l'actualitat municipal.

Pujol ha criticat la postura del govern en votar en contra de la moció que presentava ICV -a petició dels sindicats UGT i CCOO-, referent a crear una mesa de negociació per tal de restituir les 35 hores setmanals. En aquest sentit, el cupaire ha subratllat que "la relació amb els treballadors d'aquest ajuntament és de deixadesa absoluta”, afegint també que “hi ha unes dinàmiques molt negatives”.

El regidor cupaire ha afegit també que “les àrees d'aquesta regidora de RRHH, com participació i comunicació, són en les que hem avançat menys en aquest mandat” i ha recordat, basant-se en els índexs de transparència del Segell Infoparticipa, elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural, de la Universitat Autònoma de Barcelona, que Sant Sadurní ha perdut 12 punts en relació a l'any anterior: “No pot ser que no només no avancem si no que hem retrocedit en transparència”.

El portaveu de la CUP ha reiterat la tònica del govern de no escoltar l’oposició i ha lamentat que “no aprenen dels errors. Alguns volen fer de Can Guineu una Fassina 2 i que a més estigui al servei d'interessos privats”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 07.06.2018