Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

El CIC La Fassina de Sant Sadurní d'Anoia va acollir la Jornada d'Orientació a noves iniciatives empresarials, organitzada per Federació d'Empresaris del Gran Penedès, la Mancomunitat Penedès Garraf i el centre de serveis a les empreses Nexes de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

 La jornada  va tenir lloc el passat dimecres 30 de maig. L'obertura  va anar a càrrec de la Sra. Maria Rosell Medall, Regidora de Promoció Econòmica de Sant Sadurní d'Anoia, la Sra. Rosa Huguet Sugranyes, presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, i de la  Sra. Míriam Sánchez  directora de la Federació d'Empresaris del Gran Penedès .

Va ser una Jornada de col.laboració de les tres entitats, alhora que espai de trobada professional que va afavorir la oportunitat de fomentar la cooperació entre els diferents emprenedors que porten a terme diversos projectes empresarials.

Els  emprenedors assistents van poder escoltar quatre presentacions en format reduït per part de professionals de diferents àmbits  que van ser : com vendre més a càrrec de Jordi González d'Adalt Publicitat i Comunicació, màrqueting digital i xarxes socials a càrrec de  David Navarrete de DNC Xarxes, i fiscalitat i negociació amb bancs i proveïdors per part de Dolors Salvany i Anna Cols d'AGE Assesoria.

 Al final de cadascuna de les intervencions per part dels experts es va obrir un espai de torn obert de preguntes per tal que els emprenedors pugessin interactuar amb l'expert per tal de millorar el seu projecte de negoci, i durant la pausa cafè es va afavorir un networking per tal de promoure l'intercanvi i les relacions entre els assistents.

La jornada d'orientació a noves iniciatives empresarials va servir per  fomentar i difondre la cultura emprenedora i el  suport a projectes empresarials. Es a dir, contribuir de manera activa a la creació i consolidació d'empreses competitives i innovadores que alhora propicien la millora socioeconòmica .

L'acte va comptar amb el suport de l'Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona.

PUBLICAT EL 07.06.2018