SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Cobert amb pluja 25ºC|13ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Aquest matí s'ha presentat la segona edició del Cava Market, que comptarà amb una trentena de cellers i restauradors
PUBLICAT EL 06.06.2018
Rdp cavamarket estiu

Sant Sadurní d'Anoia ha presentat aquest dimecres la segona edició del Cavamarket, el mercat del cava que se celebrarà els propers 16 i 17 de juny.

Gairebé una trentena d'expositors entre cellers i representants de la restauració i la gastronomia local s'instal·laran al carrer Raval en la que serà la primera edició del Cavamarket d'estiu. Una iniciativa que agafa el relleu del Cavamarket d'hivern, que ja es va celebrar amb èxit coincidint amb les setmanes prèvies a les festes nadalenques, i que servirà per incentivar la compra de cava per a les Revetlles de Sant Joan i Sant Pere.

La proposta enogastronòmica que permetrà degustar i comprar el cava directament a l'estand, anirà acompanyada de diferents activitats paral·leles com música en directe, visites enogastronòmiques pensades per a l'ocasió, botigues obertes i el XIII ral·li país del cava.

Maria Rosell, regidora de Turisme i Promoció Econòmica, ha explicat els detalls d'aquesta edició, destacant que és un espai de venda directa on es poden trobar uns 25 cellers junts, a banda d'un entorn on passejar i degustar bons caves; també ha explicat que hi haurà música en directe al carrer i que les botigues del centre estaran obertes durant les hores del Cavamarket, tant dissabte com diumenge: "Pensem que és una bona promoció per les nostres empreses i associats, així com pel municipi de Sant Sadurní, per tal que ens coneguin a fora. Ve l'estiu, vénen les revetlles i la Capital del Cava és el millor lloc per passejar, degustar i compar cava"

Rosell ha mostrat un especial agraïment a les entitats col·laboradores: Som Sant Sadurní, la Confraria del Cava, així com la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l'Alt Penedès i la Mancomunitat Penedès Garraf, i a totes les empreses i persones que fan possible aquest esdeveniment.

El Cavamarket, pensat per a petites i mitjanes empreses i cellers, arribarà a Sant Sadurní el cap de setmana del 16 i el 17 de juny i està previst que tingui una nova edició a mitjans de desembre.

A Ràdio Sant Sadurní hem parlat de la 2a edició del Cavamarket i de tota l'actualitat del Servei de Turisme amb el Joan Capellades, cap del Servei:

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona