Ràdio Sant Sadurní
El portaveu del PP ha posat especial èmfasi en la negativa del govern a seure a negociar ara el conveni de 35h

El regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha passat per Ràdio Sant Sadurní - com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha tractat diverses problemàtiques, entre elles, la referent a la moció presentada per ICV, a petició dels sindicats, per negociar la recuperació de la jornada de 35 hores setmanals dels treballadors municipals. Una moció secundada per l'oposició, però que no va prosperar pel vot en contra del Govern.

En aquesta línia, el regidor del PP ha estat molt crític afirmant que “aquesta legislatura els treballadors municipals estan en peu de guerra i el govern no fa res", afegint també que “la regidora de Recursos Humans ha d'entomar la seva responsabilitat”.

El sadurninenc ha tingut paraules, també, per valorar l'aprovació inicial del reglament d'ocupació de la via pública amb terrasses d’establiments de restauració, un tema que, com ha apuntat, “arriba amb gairebé vuit anys tard i han calgut dos legislatures per aprovar-lo”.

Finalment, Jiménez, que no ha volgut confirmar encara si continuarà o no al capdavant del PP sadurninenc la propera legislatura, ha volgut posar en valor la feina per per l'oposició.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 01.06.2018