Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 32ºC|19ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Obres rotonda codorniu
Comencen les obres de construcció de la rotonda de Codorniu
L'actuació té una durada d'uns quatre mesos i no es preveu que es produeixin talls ni desviacions en el trànsit

La setmana passada es van iniciar els treballs de construcció de l'esperada rotonda de Codorniu, a la carretera BV-2244, una demanda històrica del municipi. Les obres arrenquen amb més d'un any d'endarreriment i la previsió és que puguin executar-se en un termini de màxim de quatre mesos. La intenció és que la circulació per aquesta via es mantingui amb normalitat i sense talls ni desviacions significatives durant el temps que es prolongui aquesta intervenció.

L'actuació, impulsada pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, compta amb un pressupost de 343.000 euros.

La rotonda permetrà millorar la seguretat i la canalització del trànsit en un encreuament des d'on s'accedeix al nucli urbà, al cementiri i a Can Codorniu. Actualment, és una intersecció en creu que no disposa de carril central de gir per als girs a l'esquerra.

La calçada anular tindrà 2 carrils amb una amplada de 8 metres, amb un voral interior de 0,5 metres i una vorera de 2 metres al costat que ha de donar continuïtat a l'itinerari de vianants que diàriament creuen el cinturó de ronda. Aquesta va ser una de les principals demandes que va traslladar l'Ajuntament als responsables de la Generalitat per tal que la rotonda no només tingués en compte els vehicles que hi circulen si no també les desenes de veïns i veïnes i usuaris que passen cada dia a peu per aquest punt. Als vespres aquest zona de pas quedarà il·luminada per tal d'afavorir la seguretat, especialment dels vianants.

PUBLICAT EL 22.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic