Publicació 21.05.2018
natacio
Fins al 6 de juny es realitzaran via online des del web municipal a l'adreça www.santsadurni.cat/inscripcionspiscinaestiu

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sant Sadurní obrirà el proper divendres 1 de juny, a partir de les 10 del matí, el període de preinscripció als cursets de natació i activitats aquàtiques de la temporada d'estiu de la piscina municipal, que s'iniciarà el 25 de juny i finalitzarà el 31 d'agost.

Preinscripcions via web

Les preinscripcions, com ja s'ha anat produïnt les darreres temporades, es realitzaran via online des del web municipal a l'adreça www.santsadurni.cat/inscripciopiscinaestiu, tot i que hi haurà també l'opció de fer la preinscripció presencialment a les oficines de la Zona Esportiva (Passeig Can Ferrer, 2) per a aquelles persones que no disposin de connexió a internet o no puguin fer la sol.licitud via online per algun altre motiu. A partir del dia 7 de juny només es podran fer de manera presencial a la Zona Esportiva.

Les places s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció. El Servei d'Esports confirmarà abans de l'11 de juny a tots els sol.licitants si compten amb plaça per al curset i/o activitat escollida o bé formaran part de la llista d'espera.

El Servei d'Esports contactarà amb les persones que tenen plaça per tal que facin la confirmació i el pagament a les oficines de la Zona Espotiva , com a molt tard, fins al 17 de juny. Passada aquesta data, les persones que no hagin realitzat el pagament perdran el dret sobre la plaça i es procedirà a omplir les vacants amb les persones en llista d'espera.

Per a més informació i consultar la normativa, així com els horaris i preus dels cursets i activitats de la temporada d'estiu de la piscina municipal, clica al següent enllaç