Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
vilarnau
Sant Sadurní comptarà amb un pis d'acollida
És una iniciativa de la Parròquia del municipi i Càritas i es posarà en funcionament a l'estiu

Sant Sadurní comptarà en els propers mesos amb un pis d’acollida, el primer d'aquestes característiques que es posarà en funcionament al municipi. Serà durant l'estiu i és fruit d'una iniciativa que ha endegat la Parròquia del municipi conjuntament amb Càritas.

Es tracta d'un pis situat al barri Vilarnau i que la institució va comprar fa quaranta anys per a fer diferents activitats quan encara no s'havia construït el Centre Cívic municipal. Amb el temps, l'immoble va acollir també la catequesi i, actualment i des de fa cinc anys, no tenia cap ús. Ara, però, servirà com a pis d'acollida i com a pont per aquells que ho necessitin i que hi arribin derivats per Càritas o d'altres entitats solidàries i socials, tal i com ha explicat el mossèn Carles Catasús.

El pis, que permetrà que s'hi instal·lin fins a tres persones, neix per donar resposta a una necessitat social i se sumarà als dos que ja existeix al Bisbat: als municipis de Gelida i Molins de Rei.

Pots escoltar l'entrevista que li hem fet al mossèn Carles Catasús al següent enllaç:

PUBLICAT EL 18.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic