Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
La regidora Montse Medall els va parlar dels eixos i acció cultural del municipi i del nou Centre Cultural

Els estudiants del Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona van ser a Sant Sadurní el passat dissabte 5 de maig per conèixer de prop el nou Centre Cultural.

El Màster prepara els futurs responsables en gestió, administració i mediació cultural en els àmbits públic i privat en tots els sectors de la cultura: audiovisual, literari, arts escèniques, música, patrimoni i arts plàstiques, entre d'altres.

La regidora de Cultura Montse Medall va rebre els estudiants i els va presentar les principals línies de l'acció cultural del municipi i els eixos de treball del Centre Cultural. Va acompanyar els alumnes durant tota la jornada i va formar part del jurat de les ponències que van llegir a la tarda.

Després de la jornada de treball la regidora es va mostrar satisfeta de la visita: "la gestió municipal de la cultura de Sant Sadurní ha suscitat interès en l'àmbit acadèmic. L'equipament de la Plaça Nova és molt innovador, trenca barreres i segurament serà un exemple per d'altres municipis."

PUBLICAT EL 14.05.2018