Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Master Centre Cultural
Visita dels estudiants del Màster de Gestió Cultural de la UB
La regidora Montse Medall els va parlar dels eixos i acció cultural del municipi i del nou Centre Cultural

Els estudiants del Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona van ser a Sant Sadurní el passat dissabte 5 de maig per conèixer de prop el nou Centre Cultural.

El Màster prepara els futurs responsables en gestió, administració i mediació cultural en els àmbits públic i privat en tots els sectors de la cultura: audiovisual, literari, arts escèniques, música, patrimoni i arts plàstiques, entre d'altres.

La regidora de Cultura Montse Medall va rebre els estudiants i els va presentar les principals línies de l'acció cultural del municipi i els eixos de treball del Centre Cultural. Va acompanyar els alumnes durant tota la jornada i va formar part del jurat de les ponències que van llegir a la tarda.

Després de la jornada de treball la regidora es va mostrar satisfeta de la visita: "la gestió municipal de la cultura de Sant Sadurní ha suscitat interès en l'àmbit acadèmic. L'equipament de la Plaça Nova és molt innovador, trenca barreres i segurament serà un exemple per d'altres municipis."

PUBLICAT EL 14.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic