Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida
Susanna Mérida: “Volen un procés participatiu perquè no saben què fer amb Can Guineu”
La regidora socialista lamenta la manca de lideratge i de projecte en l'adquisició de la casa pairal

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mèrida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní - com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha posat sobre la taula una àmplia varietat de temes de caire sadurninenc, a banda de refermar la posició del partit, que ja va anunciar la decisió de no participar en cap moció política relacionada amb el procés català.

Preguntada per la futura compra de Can Guineu, Mérida ha lamentat la manca de lideratge del Govern, destacant que “estan molt bé els processos participatius, però hi ha coses que les ha de marcar el Govern i després la ciutadania les ha de ratificar a les urnes. És com passar la responsabilitat del Govern a la gent, ja que, si ho tinguessin clar, no el farien”. I afegint també que “no hi ha hagut cap inversió d'aquestes característiques a Sant Sadurní”.

La socialista també ha parlat de la pista polivalent del Carrer Gelida, destacant que “havia de ser el projecte d'aquest mandat i encara no hi ha ni els plànols”; i d'altres qüestions d'actualitat com el Cavamarket, l'Ateneu o el Centre.

Finalment, Mérida ha avançat que al llarg d'aquesta setmana es reunirà l'executiva del partit per començar a perfilar el projecte per a les properes eleccions municipals.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic