Publicació 04.05.2018
Llibre poesia a les caves
Recitals els divendres 4, 11, 18 i 25 de maig, enguany amb poemari dels 10 anys de poesia

Una cinquantena de persones van assistir aquest dijous a la presentació del llibre 'Poesia a les Caves', un recull de poesia d'obra nova i inèdita de les desenes de poetes i escriptors que han participat a les deu edicions del cicle de Poesia a les Caves.
La presentació va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Montse Medall, l'alcalde Josep Maria Ribas, acompanyats per Santi Borrell, organitzador del festival i Francesc Llopart, editor del llibre.

La regidora de Cultura, Montse Medall, va fer un especial agraïment a Santi Borrell, a Alonso Castellanos, a Francesc Llopart, pel seu suport i tenacitat des del primer dia; a les caves que han obert les portes al festival durant tots aquests anys i que creuen en fer arribar la Cultura a tothom; als tècnics del servei de Cultura i al públic que ha fet créixer el festival, al qual va animar a continuar participant en tots els actes culturals del municipi “la clau ha estat la complicitat”.

Santi Borrell, organitzador del certamen, va recordar: “La primera nit ja es va veure que allò podia ser un petit èxit” i va afegir “La idea era omplir les caves de poesia, tot i que a les caves ja hi ha poesia, hi ha acumulació de temps, d'aromes, de sensacions, de records, de moltes històries". També va fer especial menció dels poetes i poetesses que han fet possible el projecte, molts dels quals eren entre el públic.

L'alcalde, Josep Maria Ribas, va cloure l'acte: “A l'inici es va fer un 'Poesia a la cava', perquè es feia en una sola cava i era feia bianual; a partir d'aquí fa 10 anys va sorgir la idea de fer el certamen un mes a l'any i en diferents caves, a les quals hem d'agrair la seva col·laboració”.  També va fer  especial reconeixement a la tasca de l'anterior regidor, Xavi Rojo, i la de l'actual regidora, Montse Medall.

L'acte va finalitzar amb poesia i música a càrrec de Cupatges i una copa de cava.

L'edició 2018 del Poesia a les Caves arrenca aquest divendres a la Fassina de Can Guineu amb la presència d'Amat Baró, Mireia Companys i Josepa Ribera i continuarà els propers divendres 11, 18 i 25 de maig a les caves Jaume Giró i Giró, Recaredo i L'Origan.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament