Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja 19ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
jordi pujol2017
Jordi Pujol: "La compra de Can Guineu està feta, és qüestió de temps"
El portaveu de la CUP a Sant Sadurní aposta per convertir la casa pairal en un "equipament útil per a la majoria de la gent"

Jordi Pujol ha repassat a l'entrevista mensual de la ronda política els principals assumptes de l'actualitat i del ple municipal, una sessió marcada, un mes més, per les mocions en relació al procés i la situació de la política catalana.

El portaveu de la CUP ha estat molt crític amb les intervencions d'alguns dels partits amb representació al consistori. "Les seccions del PP i el PSC es presenten com a víctimes i fins i tot s'inventen paraules en boca nostra", ha dit el cupaire, que ha afegit sobre el posicionament que ha adoptat el PSC de no intervenir en més debats sobre el procés: "el PSC no es vol posicionar davant el conflicte de Catalunya amb Espanya, els resulta incòmode".

Pujol també ha abordat l'adquisició de Can Guineu i ha donat per feta la compra tot i que encara no s'ha executat l'adquisició, recordant el compromís polític de decidir-ne l'ús a través d'un procés participatiu. En aquesta línia ha explicat que "aquest equipament ha de ser útil per a la majoria de la gent".

Finalment, el cupaire també ha parlat d'altres qüestions d'actualitat com la celebració del cavamarket, amb un format que ha dit hauria de diferenciar-se del Cavatast, mostra que segons Pujol està “pensada pels grans cellers i caves".

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 03.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic