Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Torna l“Endevina-la!” al Gastromaig
endevina-la
Un joc per resoldre jeroglífics que l´Oficina de Català organitza junt amb Som Sant Sadurní

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, per mitjà de l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia, i 46 comerços associats a Som Sant Sadurní posa en marxa el joc lingüístic “Endevina-la!”, que pretén promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi.

Resoldre jeroglífics

Cada establiment té exposat a l’aparador un cartell amb un dels jeroglífics del concurs. El joc consisteix a resoldre el jeroglífic, entrar a la botiga i demanar una butlleta de participació, omplir-la amb la solució corresponent i deixar-la a la mateixa botiga. Hi ha un jeroglífic a cada botiga; per tant, com més aparadors es mirin i més jeroglífics es resolguin, més butlletes es podran omplir i més opcions de rebre un premi hi haurà. S’hi pot participar fins al 2 de juny.

Un jeroglífic és un enigma que consta d’una pregunta o frase introductòria que s’ha de contestar o completar interpretant els símbols, les lletres o les paraules que hi ha dins d’un requadre.

A Sant Sadurní, l'”Endevina-la!” es duu a terme en 46 comerços, en aquest cas associats a Som Sant Sadurní, i s’emmarca dins del Gastromaig, com una activitat més. Els establiments participants s’identifiquen fàcilment amb el jeroglífic a l’aparador.

Premis

El sorteig públic per conèixer els guanyadors i donar els premis es farà el dijous 7 de juny, a la seu de Som Sant Sadurní. S’han previst dos premis per als participants. Els premis consisteixen en dues targetes regal de 60 € i 40 € per gastar als establiments participants a l’”Endevina-la!”, cedits per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Maig de 2018

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat
Pujar al principi de la pàgina