Ràdio Sant Sadurní
7a edició amb més activitats i un ampli ventall de degustacions a mans d'una trentena de col·laboradors

Aquest dimecres es va dur a terme al CIC Fassina la roda de premsa de presentació del Gastromaig 2018 que organitzen Som Sant Sadurní, la xarxa del comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní, amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament. A l'acte hi van prendre part la regidora de Comerç i Turisme, Maria Rosell; el president de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martin; i la gerent i dinamitzadora comercial de Som Sant Sadurní, Susanna Duaso.

El Gastromaig d'enguany arriba a la setena edició i abraçarà del 2 de maig al 2 de juny, posant l'accent un any més en els menús, productes delicatessen i activitats gastronòmiques. Una trentena de col·laboradors presenten tot un mes amb un ampli ventall de degustacions.

Les dues principals novetats d'enguany radiquen en el nom -canviant Maig Gastronòmic per Gastromaig- i el desplegable, que inclou totes les activitats que formen part d'aquesta edició, tal i com ha explicat la dinamitzadora de Som Sant Sadurní, Susanna Duaso, que també ha explicat que un any més es farà l'Endevina-la', un joc lingüístic per resoldre jeroglífics, que organitza l'Oficina de Català.

La regidora de Comerç i Turisme, Maria Rosell, va cloure l'acte agraint la tasca de Som Sant Sadurní i de tots els col·laboradors: "Treballar conjuntament és la manera de poder potenciar el comerç i el turisme per continuar apostant per la identitat pròpia que és Sant Sadurní capital del cava".

PUBLICAT EL 02.05.2018