Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
cup can guineu
La CUP reclama transparència sobre el futur de Can Guineu
Exigeixen al Govern que doni explicacions i esclareixi la situació actual de la casa pairal

L´adquisició de Can Guineu per part de l'Ajuntament de Sant Sadurní torna a estar al punt de mira després que la CUP comparegués aquesta setmana davant dels mitjans de comunicació per demanar més transparència i informació sobre el futur de la casa pairal.

Els cupaires van explicar que en el darrer consell sectorial de turisme, celebrat el 21 de febrer, van tenir constància de l´interès d´un grup d´empresaris sadurninencs per dur a terme un projecte de promoció econòmica a l´edifici, amb una possible cessió de l´equipament. Una iniciativa que posen sota sospita, tot recordant que el Govern es va comprometre a decidir el futur de Can Guineu mitjançant un procés de participació ciutadana.

La CUP va reclamar al Govern que doni explicacions i esclareixi la situació actual de Can Guineu. La compra de l'immoble, propietat de tres cavistes i que el govern de Sant Sadurní es va comprometre a posar a mans municipals a principis d´any per 300.000 euros, s´ha prorrogat per qüestions administratives.

PUBLICAT EL 18.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic