índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Agenda
VICTORIA
18 de juliol de 2018
L'Istiu 18 -Victòria-
Des del cor del Penedès, Victòria és un projecte musical heterogeni que combina el llegat de l'experiència amb la frescor de noves idees, gustos i inquietuds.
18 DE JULIOL DE 2018

Des del cor del Penedès, Victòria és un projecte musical heterogeni que combina el llegat de l’experiència amb la frescor de noves idees, gustos i inquietuds.

Format per Àlex Suárez a la bateria, Joan Monsarro i Albert Berches a les guitarres, Carles Munts al baix i Xavier Roig a la veu, és inconcebible no anomenar la trajectòria de diversos membres de la banda a projectes de relleu en el panorama català: de Revolta 21, Cru, o Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien.

Al gener del 2018, la banda fa un pas en ferm i es consolida amb un LP de presentació gravat als Estudis Lluerna de Barcelona de la mà d’Iban Rodríguez sota la producció d’Èric Fuentes (The Unfinished Sympathy) i mesclat i masteritzat a Ultramarinos Costa Brava/BCN per Santi i Víctor García. En el disc compte amb la col·laboració d’Anna Roig amb veus a “Important” i Eric Fuentes realitzant cors en diversos temes.

Compost d’onze temes, les cançons d’aquest LP porten a les orelles un conjunt d’inquietuds, experiències i reflexions dels seus components. Lluites actuals, objectius pendents, records, caigudes i victòries són alguns dels temes que recullen a les seves lletres. Del rock alternatiu fins el post-hardcore o l’indie, la influència musical de la banda és tan àmplia com la diversitat de gustos dels seus membres amb referències a bandes peninsulars, com Berri Txarrak o Bullitt; d’àmbit europeu, com Biffy Clyro, The Killers o Arcane Roots; o de l’altra banda de l’Atlàntic, com Touché Amoré, Incubus, Thrice o Foo Fighters.



Xarxes socials:

Web

Facebook

Twitter

Spotify

Youtube

Lloc: Índex. Servei de Joventut
Data: 18 de juliol de 2018
Hora: 22.30 h
Organitza: Regidoria de Joventut
Preu: Entrada gratuïta
Tipus d'acte: Música
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat