índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia
Speaker Cabinets ens presenta el seu primer LP: Requiem for Atlas City on integra influències tan dispars com el rockpsicodèlic o l'electrònica.
12 DE JULIOL DE 2018

Speaker Cabinets és una banda de rock alternatiu de Barcelona formada per Adrià Muixí (bateria, secuenziadors i cors), Nacho Yoldi (baix i veu) i Guillem Bright "Em-too" (lletrista, guitarra i veu). Des dels seus tendres inicis, la banda s'ha caracteritzat pel seu desvergonyiment i atreviment a l'hora d'embastar el seu particular discurs musical, el qual integra influències tan dispars com el rockpsicodélico o l'electrònica.

Tot i que es tracta d'un grup jove, Speaker Cabinets ha ofert concerts al llarg de tot el territori Espanyol i Portuguès, adobant-se en algunes de les places més cèlebres de cada ciutat.

Després d'un intens periple creatiu en l'estudi, Speaker Cabinets ens presenta el seu primer LP: "Requiem for Atlas City" (2016), en el qual es narren els esdeveniments que la banda va presenciar durant la seva misteriosa estada a la ciutat d'Atlas City.

Xarxes socials:

Web

Facebook

Twitter

Spotify

Youtube

#30ISTIUS

Malabars de foc