SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat 26ºC|13ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Agenda
Diumenge22.04.201809:00h
  COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Fira del Pavo de Cañete la Real
(Málaga)

El proper diumenge 22 d'abril, l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, assistirà a la IV edició de la Fira del Pavo de Cañete la Real (Málaga). Aquest poble, que està agermanat amb Sant Sadurní, va participar el 2017 al Cavatast oferint productes de la seva terra i fent promoció turística. Ara és l'Ajuntament de Sant Sadurní, qui assistirà a la Fira del Pavo de Cañete la Real, una de les fires més importants del municipi malagueny.

La Fira del Pavo de Cañete és un esdeveniment que vol apropar al visitant al municipi i a la seva gastronomia mitjançant diferents degustacions, tallers i activitats amb el “pavo” com a principal protagonista. Recordem que a Cañete la Real s'han instal·lat un gran nombre d'explotacions avícoles i, que aquesta fira neix, per homenatjar aquest sector.

L'Ajuntament de Sant Sadurní estarà present a la fira amb un estand propi fent promoció turística de tots els seus recursos.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^