Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Més de 200 nois i noies van interpretar la cantata escrita i dirigida per Jeannette Porter en homenatge a la vila i a la festa de La Fil·loxera

Aquest dijous la pista coberta d'hoquei del col.legi Sant Josep es va tornar a omplir per veure una nova edició de la Cantata Escolar, que un any més va reunir més de 200 alumnes de sisè de primària dels centres Institut Escola Jacint Verdaguer, La Pau, Sant Josep i Vedruna-El Carme.

Sota la direcció musical de la directora de l'escola de musica, Jeannette Porter, els joves cantaires van interpretar diverses peces de l'obra "Bitxos". Aquesta història de ficció, a càrrec de la mateixa Jeannette Porter, vol ser un homenatge a la vila i a la festa de la fil·loxera.

La directora de la biblioteca municipal Glòria Bricollé, va ser la narradora d'aquesta faula. Professors de l'escola de música, mestres de música de primària dels centres de la vila i dos membres dels timbalers Tabalots van acompanyar musicalment l'actuació.

La Cantata escolar és un projecte de la regidoria d'Educació, amb el suport dels centres de primària i l'escola de música municipal, plenament consolidat i que es ve celebrant des de fa ja diversos anys a la vila.

La regidora d'Educació, Àngels Canals, va donar la benvinguda als assistents a l'inici de l'acte i va subratllar la importància que aquest tipus d'experiències tenen per als alumnes en aquest moment de la seva etapa acadèmica i de creixement.

Si us vau perdre "Bitxos!" o la voleu recuperar, cliqueu l'enllaç per escoltar-la a Ràdio Sant Sadurní:

PUBLICAT EL 13.04.2018