Mercat solidari anual que té per objectiu recaptar fons per diferents ONG's

El Mercat de la Pau té per objectiu recaptar fons que cada any es puguin destinar a un projecte solidari diferent amb un denominador comú: són projectes relacionats amb l'educació i la infància, ja siguin del nostre país o d'arreu del món.

El Mercat compta amb la participació de tota la comunitat escolar i de tots els sadurninencs i sadurninenques que s'hi vulguin afegir. En les tretze edicions anteriors s'han recollit 11.851 € destinats a projectes de cooperació internacional a països en vies de desenvolupament.

El Mercat d\'aquest any és per a col·laborar amb el projecte de Tallers Escolars, monitoratge, club de lectura i biblioteca escolar conjuntament amb l'ONG Ponts per la Pau.

Hi podreu trobar: - BERENAR SOLIDARI: Parades amb entrepans, coques, pastissos, galetes artesanals, begudes i moltes coses més... - MERCAT INFANTIL: Parades amb objectes que hauran portat els nens: joguines, contes, còmics, manualitats, dibuixos, petites joies fetes pels nens i altres sorpreses. - MERCAT ADULT: Parades amb objectes de tot tipus (objectes de decoració, llibres, manualitats…) que hauran portat els pares, els avis i tots aquells que hi vulgueu participar. - ANIMACIÓ INFANTIL amb un espectacle gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament. - Altres actuacions al llarg de la tarda... Es vendran tiquets per berenar i per comprar objectes de les parades infantils i les parades dels adults. Els diners recaptats dels tiquets venuts serviran per a col·laborar en el projecte.