Ràdio Sant Sadurní
El portaveu de la CUP valora la tensió viscuda al ple amb el PP i el PSC

El regidor de la CUP, Jordi Pujol, com la resta de portaveus dels partits polítics de l’Ajuntament, ha passat per Ràdio Sant Sadurní per comentar el ple del mes de març i ha aprofitat per valorar la tensió viscuda arran de la moció que presentaven conjuntament amb ERC i el PdeCAT a favor de l'apropament dels presos polítics. "No tolerem que ens vulguin fer creure que l'independentisme és dolent i que ells són les victimes -PP i PSC-”, ha dit. Afegint també que “la única violència la provoca l'Estat i l'unionisme i qualsevol altre relat és fomentar la mentida i aplanar el terreny a la repressió”.

Pujol també ha parlat de la moció que presentaven per remunicipalitzar les zones blaves i que va aconseguir unanimitat al consistori: “Sempre optem, perquè creiem que és el més ètic i eficient, per la gestió directa dels serveis públics”.

El cupaire ha clos l'entrevista destacant que la “manca de planificació és una acció transversal en el Govern” i valorant, també, la venda del 50,7% de Freixenet a l'alemanya Henkell.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.04.2018