Publicació 09.04.2018
Celler de lletres
Les obres pel Premi Celler de Lletres d'enguany es poden presentar fins al 30 d'abril

EL Centre Cultural de Sant Sadurní d'Anoia va acollir divendres la presentació de la novel·la "El secret de les caves Malsor”Olga Olaria, guanyadora de la tercera edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, que organitza la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.

Olga Olaria va estar acompanyada per la regidora de Cultura, Montse Medall, un representant de l'editorial Meteora, que ha publicat la novel·la, i la responsable del Club de Lectura, tots ells membres del jurat.

4a edició del Celler de Lletres, fins al 30 d'abril

El termini de presentació de les obres per a la 4a edició del Celler de Lletres acaba el dia 30 d'abril. Les obres han de ser de narrativa, inèdites i escrites en català, amb trama o temàtica relacionada amb el món del vi o el cava, atès que s'emmarquen en el projecte "Biblioteques amb DO".

La persona guanyadora del primer premi tindrà una dotació econòmica de 500 euros, a banda de la publicació de l'obra a l'Editorial Meteora, 25 exemplars del llibre editat i un lot de productes locals. Per presentar-s'hi cal ser major de 18 anys. Les obres han de tenir una extensió entre 80 i 100 pàgines. Les obres s´han de presentar al Casal d´Entitats, al carrer Marc Mir, 15.

Podeu consultar les bases al següent enllaç: