índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia
Aquest passat dissabte 7 d'abril es va fer a l'Índex la tercera edició del RolCat 2018

Aquest passat dissabte 7 d'abril es va fer a l'Índex la segona edició del RolCat 2018, amb un èxit de participació i assistència.

RolCat és el nom que se li ha donat a la Jornada de jocs de Rol i al tercer torneig de Catan que es fa a Sant Sadurní.

Durant tot el dia es van crear dos ambients diferenciats amb el Torneig de Catan i les partides de Rol.

El torneig de Catan va tenir una participació de 28 persones de totes les edats, i tant de Sant Sadurní com de gent vinguda d'altres municipis

Rolcat

Es van realitzar 3 rondes classificatòries, una ronda de semifinals i una ronda final a 4 jugadors, que va crear molta expectació entre els assistents i públic.
RolcatRolcat


Les partides de Rol es van succeir a la Capella i altres sales de l'Índex, i durant tot el dia, els participants van poder fer partides de diferents jocs. Gent de totes les edats i també vingudes de Sant Sadurní i de fora.

En total prop de 90 persones van passar per l'Índex, al llarg de tot el dia.

El Servei de Joventut destaca el bon ambient de la jornada i valora l'activitat com un èxit rotund. Sobretot vol agrair a tota la gent que ho ha fet possible: Associació Lúdica El Refugi, per organitzar les partides de Rol, Al Jaume Roca i UON Disseny i Rotulació, per l'organització i patrocini. I també a Devir, l'editorial que ha col·laborat en la gestió i patrocini del Torneig de Catan. Per últim, agrair a tots/es els/les participants de les dues activitats.

RolcatRolcat

PUBLICAT EL 09.04.2018