RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu del PSC lamenta els comentaris, tot i que recorda els consensos i acords als que intenten arribar amb els grups del plenari

La portaveu del PSC, Susanna MÚrida, ha participat en la ronda polÝtica de RÓdio Sant SadurnÝ per tal de valorar l'actualitat de la vila i el ple municipal del mes de marš, on es va viure un moment molt tens arran d'una mociˇ que presentaven la CUP, ERC i el PdeCAT a favor de l'apropament dels presos polÝtics. “Pujol va encendre els Ónims d'una forma innecessÓria, perquŔ va personalitzar insults. Un pot estar en desacord per˛ no dir "miserable", ja que Ús una paraula ofensiva i eleva el malestar de l'ambient. El plenari Ús un espai on estan representades totes les ideologies i no Ús de rebut que es parlÝ malament, s'amenaci o s'insulti. Demanaria serenor i que l'alcalde fes d'alcalde”, ha explicat.

MÚrida tambÚ ha parlat de l'anunci que va fer la portaveu del PdeCAT, Maria Rosell, que deixa la polÝtica: "espero que el canvi al PDeCAT de relleu de la Maria Rosell, sigui per mÚs diÓleg". I preguntada per la mociˇ que presentava la CUP per remunicipalitzar les zones blaves, la socialista ha exposat que "esperarem als informes per veure quina Ús la millor opciˇ".

Finalment, tambÚ ha valorat un dels temes candents en les darreres setmanes, la venda del 50,7% de Freixenet a l'alemanya Henkell: “Estem a l'expectativa de quŔ farÓ Henkell. En poc temps, han entrat nous accionistes a cellers importants, o han canviat de seu”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 06.04.2018