Ràdio Sant Sadurní
La portaveu del PSC lamenta els comentaris, tot i que recorda els consensos i acords als que intenten arribar amb els grups del plenari

La portaveu del PSC, Susanna Mérida, ha participat en la ronda política de Ràdio Sant Sadurní per tal de valorar l'actualitat de la vila i el ple municipal del mes de març, on es va viure un moment molt tens arran d'una moció que presentaven la CUP, ERC i el PdeCAT a favor de l'apropament dels presos polítics. “Pujol va encendre els ànims d'una forma innecessària, perquè va personalitzar insults. Un pot estar en desacord però no dir "miserable", ja que és una paraula ofensiva i eleva el malestar de l'ambient. El plenari és un espai on estan representades totes les ideologies i no és de rebut que es parlí malament, s'amenaci o s'insulti. Demanaria serenor i que l'alcalde fes d'alcalde”, ha explicat.

Mérida també ha parlat de l'anunci que va fer la portaveu del PdeCAT, Maria Rosell, que deixa la política: "espero que el canvi al PDeCAT de relleu de la Maria Rosell, sigui per més diàleg". I preguntada per la moció que presentava la CUP per remunicipalitzar les zones blaves, la socialista ha exposat que "esperarem als informes per veure quina és la millor opció".

Finalment, també ha valorat un dels temes candents en les darreres setmanes, la venda del 50,7% de Freixenet a l'alemanya Henkell: “Estem a l'expectativa de què farà Henkell. En poc temps, han entrat nous accionistes a cellers importants, o han canviat de seu”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.04.2018