RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu popular lamenta la manca de voluntat polÝtica del Govern respecte a les propostes del partit que encapšala

El portaveu del Partit Popular a Sant SadurnÝ, Carles JimÚnez, ha visitat RÓdio Sant SadurnÝ -com ja Ús habitual en els dies successius al ple municipal- i s'ha mostrat dolgut per la poca predisposiciˇ del Govern a aprovar o debatre tot all˛ que estigui encapšalat pel seu grup polÝtic. En aquesta lÝnia, JimÚnez ha afegit que “el govern no sap cap a on va i tot all˛ que ve de l'oposiciˇ o del PP fa pudor i tot el que ve fet pel PP, no agrada”.

Preguntat per l'aprovaciˇ de la mociˇ que presentava la CUP sobre la gestiˇ directa de les zones blaves d’aparcament, el portaveu popular ha volgut felicitar la proposta cupaire recordant la que el PP va presentar al ple de febrer: “Agraeixo que la CUP es faci seva la proposta del PP, la traspassi a una mociˇ i aquesta mociˇ s'aprovi. Felicito a la CUP per l'habilitat que tenen per a que el govern els aprovi mocions”.

JimÚnez ha concl˛s l'entrevista posant sobre la taula altres temes de caire municipal com Ús el cas de la recent adquisiciˇ del 50,7% de Freixenet, que ara estÓ en mans de l'alemanya Henkell. En aquest cas, el portaveu del PP ha encoratjat al Govern a parlar amb l'empresa per tal de saber quin serÓ el seu futur: "l'Ajuntament ha de prevenir possibles situacions de futur sobre quŔ pot passar a Freixenet".

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 05.04.2018