Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Carles Jiménez
Carles Jiménez: “Tot el que ve des del PP, no agrada”
El portaveu popular lamenta la manca de voluntat política del Govern respecte a les propostes del partit que encapçala

El portaveu del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha visitat Ràdio Sant Sadurní -com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i s'ha mostrat dolgut per la poca predisposició del Govern a aprovar o debatre tot allò que estigui encapçalat pel seu grup polític. En aquesta línia, Jiménez ha afegit que “el govern no sap cap a on va i tot allò que ve de l'oposició o del PP fa pudor i tot el que ve fet pel PP, no agrada”.

Preguntat per l'aprovació de la moció que presentava la CUP sobre la gestió directa de les zones blaves d’aparcament, el portaveu popular ha volgut felicitar la proposta cupaire recordant la que el PP va presentar al ple de febrer: “Agraeixo que la CUP es faci seva la proposta del PP, la traspassi a una moció i aquesta moció s'aprovi. Felicito a la CUP per l'habilitat que tenen per a que el govern els aprovi mocions”.

Jiménez ha conclòs l'entrevista posant sobre la taula altres temes de caire municipal com és el cas de la recent adquisició del 50,7% de Freixenet, que ara està en mans de l'alemanya Henkell. En aquest cas, el portaveu del PP ha encoratjat al Govern a parlar amb l'empresa per tal de saber quin serà el seu futur: "l'Ajuntament ha de prevenir possibles situacions de futur sobre què pot passar a Freixenet".

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic