Publicació 03.04.2018
Dinar de Germanor 2018
La Marató de Ball, la Passarel·la de moda i el teatre, activitats destacades d'enguany

Coincidint amb el dilluns de Pasqua el Dinar de Germanor va donar inici a la Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní d'Anoia, una setmana d'homenatge a la gent gran del municipi, que enguany arriba a la 102ena edició.

La jornada va començar amb la tradicional missa acompanyada per la Coral Sant Sadurní; les caramelles a la sortida de l'església i a la Casa dels Avis; i en acabar 400 persones grans de la vila es van reunir al restaurant Ca n'Ayxelà, acompanyats de l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, la regidora d'Acció Social, Àngels Canals i altres regidors i regidores del consistori.

A la part final de l'acte, i abans del ball, l'alcalde va lliurar un detall floral a les persones de major edat del dinar, l'Amadeo Urpi de 100 anys i la Manuela Garcia de 97.

El dinar de Germanor va donar inici a tota una setmana d'activitats que organitza la Comissió de la Gent Gran i la regidoria d'Acció Social, que continuen aquest dimarts amb la Marató de Ball i dimecres amb la Passarel·la de Moda a la plaça de l'Ajuntament, entre altres activitats: