ton i dalia
Per a famílies amb infants a partir de P5. Sense inscripció

Som els TRUC 2 de l'Agrupament Escolta i Guia de Sant Sadurní i fa uns mesos que estem preparant un projecte per als nens i nenes de Sant Sadurní d'Anoia.

Aquest projecte consisteix en un taller de conta-contes un cop al mes de caràcter reflexiu, tractant temes com ara el tracte de la natura, el gènere o la diversitat familiar. Aquest cicle finalitzarà amb una gimcana pels carrers de la vila. Els contes tindran un fil conductor de dos personatges que acompanyaran els nens i nenes durant aquest cicle, el Ton i la Dalia, un nen i una nena que vindran del futur per ajudar a resoldre els problemes que es plantejaran a cada conte.

L'entrada serà gratuïta, però al sortir hi haurà la opció de taquilla inversa, on tothom qui vulgui i pugui podrà deixar la voluntat. Aquests diners seran destinats al nostre projecte d'estiu, on portarem les aventures del Ton i la Dalia arreu de Catalunya.

Tercer conte del cicle de conta contes de les aventures del Ton i la Dalia. Aquest cop ens acompanyaran en una nova aventura juntament amb altres personatges i ens ajudaran a desconstruir rols de gènere des d'un punt de vista coeducatiu.