Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Caves Freixenet
Henkell adquireix el 50,7% de les accions de Freixenet
El Comitè d'Empresa ha demanat una reunió de caràcter urgent a la direcció del grup per saber quina és la situació actual

Segons avançava 'La Vanguardia', després de dos anys de negociacions, ambdues companyies es van citar a Barcelona per resoldre la compra de la meitat del grup.

Una operació que supera els 200 milions d'euros i que suposarà per a Henkell fer-se amb més de la meitat de les accions, que estaven en mans de la branca dels Hevia Ferrer i una part dels Bonet Ferrer. Només el president d'Honor, Josep Ferrer, amb el 42% de l'empresa i el president de la companyia, Josep Lluís Bonet, mantindran les seves accions.

Davant d'aquesta notícia, el Comitè d'Empresa de Freixenet ha demanat una reunió de caràcter urgent a la direcció del grup per saber quina és la situació actual, tal i com ha confirmat el Sergi Lozano, president del Comitè d’Empresa.

A partir d'ara caldrà veure com evolucionen els plans de Henkell vers l’empresa líder del sector del cava i quin impacte pot tenir en el futur de la companyia i els seus treballadors.

Pots escoltar l'entrevista al Sergi Lozano, president del Comitè d’Empresa de Frexienet, al següent enllaç:

PUBLICAT EL 16.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic