Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Estat del cel 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
rosell 2017
Maria Rosell: "La situació actual del país m'ha donat l'empenta definitiva per deixar-ho"
La portaveu del PDeCAT a Sant Sadurní no repetirà com a alcaldable en les eleccions municipals del 2019

La regidora de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica i actual portaveu del PDeCAT a Sant Sadurní, Maria Rosell, ha anunciat que deixa la política i que no repetirà com a alcaldable pel partit demòcrata en les eleccions municipals del 2019.

Rosell, que aparca la política i no apareixerà a les llistes de les properes eleccions, ha pres aquesta decisió moguda per l'actualitat política: "La situació actual del país m'ha donat l'empenta definitiva per deixar-ho", ha explicat. També ha parlat del desgast d'aquests darrers temps del procés i de la necessitat que hi hagi renovació al partit.

Després de 19 anys al consistori, Rosell deixa la política per dedicar-se a la seva família. Un pilar important del qual ha afirmat que, en els darrers mesos, “ho han passat molt malament, ja que eren conscients de tot el què podia passar, però també ens han recolzat molt”. L'encara regidora que, com ha aclarit, acabarà la legislatura vigent, ha clos l'entrevista afirmant que la política és una etapa: “Hem de passar-hi, però no ens hem de mantenir”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 15.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic