Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 24ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
First Lego League Logroño
L´escola Vedruna Sant Sadurní guanya el segon premi a la Investigació a la final nacional de la First Lego League
L'equip presentava una màquina per obtenir aigua de la humitat ambiental.

A l’edició espanyola de la First Lego League s’hi celebren 33 tornejos en 25 ciutats en els que participen prop de 2000 equips. A la final d’enguany, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al col·legi San José Hermanos Maristas de Logroño, han arribat 55 d’aquests equips, entre ells els VERC’s de l’escola Vedruna Sant Sadurní d’Anoia, que es va classificar en guanyar el torneig d’Igualada el passat 18 de febrer. L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, els va acompanyar a Logroño.

En aquesta primera participació en una final nacional, els VERC’s han aconseguit el segon premi a la Investigació, atorgat a aquells equips que destaquen per haver utilitzat recursos variats per tal de comprendre amb detall i resoldre el problema identificat.

L’equip, format per nenes i nens de segon i tercer de ESO, ha desenvolupat, com a projecte científic, una màquina per obtenir aigua de la humitat ambiental.

Els jugadors, l’equip de monitors i l’escola volen agrair públicament a totes les persones, comerços i entitats que han col·laborat d’una manera o una altra en fer possible el desplaçament i la participació en aquesta final i fer-los partícips de l’èxit obtingut.

[Nota i Foto: Escola Vedruna]

PUBLICAT EL 13.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic