Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
informe turisme barcelona
La província de Barcelona rep 12 milions de turistes el 2017
L'any 2017 s'ha produït un augment de més de 357.000 turistes, un 3% més respecte l'any 2016

El Diputat Delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns, i el Conseller de Turisme de Barcelona, Agustí Colom, van presentar aquest divendres al CIC-Fassina l´Informe de Resultats del 2017 de l´activitat turística a la demarcació de Barcelona que proporciona dades sobre l´evolució del sector turístic durant l´any passat.

L'informe destaca que, fins el mes d'abril, la província va experimentar un creixement històric, fet que es va suavitzar després de Setmana Santa i es va trencat a l'agost, coincidint amb els atemptats de Barcelona. Després d'una lleu millora al setembre, l'1 d'octubre va tornar a frenar el sector turístic que, malgrat tot, durant el 2017 va rebre més de 12 milions de turistes, un 3% més en relació amb el  2016.

L'anàlisi marca una tendència a l'alça tant en nombre de turistes com de pernoctacions, que es xifren en 32 milions, incrementant-se, també, un 3%, i destaca la despesa mitjana per turista, que es situa per sobre dels 900€ i representa més de 3 mil milions d'euros en impacte directe sobre els establiments de la província.

La roda de premsa també va servir per avançar les primeres estimacions sobre l'ocupació turística durant la propera Setmana Santa, que continuen a l'alça.

PUBLICAT EL 12.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic