Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 14ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
PARTIICPACIO FORUM
Fòrum Ser Innovació
Maria Rosell participa en el Fòrum Ser Innovació

La regidora de Promoció Econòmica i Ocupació,  Maria Rosell ha participat en el Fòrum Ser Innovació que va tenir lloc dimecres 28 de febrer a l'hotel ME Sitges Terramar.

En el col·loqui debat la regidora ha explicat un nou projecte que es vol portar a terme des de l'Ajuntament de Sant Sadurní anomenat Cooperem per la Inclusió, que vol ser un programa de cooperació públic-social per al foment de la cohesió social.
És un projecte de formació, contractació i acompanyament sociolaboral per promoure la inserció laboral de persones en atur del municipi per a la realització de feines en benefici de la comunitat, com ara jardineria.

A continuació es va fer un taller d'innovació Re-think, d'habilitats per fer front a un món en canvi i disrupció, i de com fomentar la institucionalització de la innovació en les organitzacions ja establertes. El taller va anar a càrrec de l'expert en innovació Enric Segarra.

PUBLICAT EL 06.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)