Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 12ºC|3ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Jose Luis Gallego
Tercera edició del Concurs: Idees innovadores pel Canvi Climàtic i viticultura al Penedès
Els treballs es poden presentar fins al 20 d'abril. L'acte de lliurament de premis el conduirà el naturalista Jose Luis Gallego

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, convoquen la Tercera edició del 'Concurs Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura al Penedès. L'ús sostenible de l'aigua en viticultura, enologia i el seu entorn', amb l'objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat, la innovació i la participació entre els estudiants d’Educació Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat, alhora que aproximar els joves al repte ambiental del canvi climàtic i la seva vinculació amb l’activitat vitivinícola tan rellevant a la comarca del Penedès.

Enguany aquest concurs requereix treballar en equips de 2 o 3 alumnes els quals hauran d’estar supervisats per un professor. Els estudiants presentaran treballs amb idees innovadores que es relacionin amb l’ús sostenible de l’aigua en viticultura i enologia (des del moment de la primera llaurada fins a la venda al consumidor final). 

La data límit per a rebre les propostes és el divendres 20 d'abril. Els premis consistiran en una caixa regal per una activitat d’aventura. Abans del 27 d'abril s’informarà als 3 finalistes de cada categoria.
El lliurament de premis tindrà lloc el dia 22 de maig, Dia internacional de la diversitat biològica, a l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell, en una jornada on els finalistes exposaran la seva proposta a les empreses del sector vitivinícola convidades. Conduirà l'acte el naturalista, divulgador científic i consultor en sostenibilitat Jose Luis Gallego.
Consulta les BASES DEL CONCURS
PUBLICAT EL 05.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic