índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Saló  de l´Ocupació Juvenil
Dies 14, 15 i 16 de març de 10h a 19h a la Fira de Barcelona

Els dies 14, 15 i 16 de març de 10h a 19h a la Fira de Barcelona hi ha previst fer el Primer Saló  de l´Ocupació Juvenil de Barcelona en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball.

Aquest Saló és gratuït i només cal registrar-se. Estarà adreçada a persones joves de 16 a 35 anys i s´estima una afluència de 3.000 joves per dia.

El Saló  té com objectiu principal donar resposta a totes aquelles necessitats detectades per part de la població jove referent a temes laborals. Pretén ser una plataforma dinàmica, visual i atractiva per al públic jove i amb l´objectiu trencar estereotips i esdevenir una font d´oportunitats per totes aquelles persones joves que busquin, estiguin i/o vulguin millorar la seva situació laboral.

Dins del Saló  es plantegen diferents espais com:

-        CONEIX:  On hi haurà el Front Office format per recursos municipals i a nivell de Generalitat (Barcelona Activa, Departament de Joventut de l´Ajuntament de Barcelona, SOC, Consorci d´Educació de Barcelona, Fundació Barcelona Formació Professional i Direcció General de Joventut).

-        EXPLORA: On es podrà descobrir oficis i vocacions a través dels gremis. També hi haurà un espai per realitzar el test d´interessos professionals de Barcelona Activa.

-        INSPIRA´T: Estarà format per 90 entitats del tercer sector que presentaran els seus programes d´inserció laboral per joves.

-        INNOVA: Emprenedoria / Networking.  Espai per connectar el teixit associatiu i emprenedor existent i crear un entorn obert i estimulant que aglutini tot el seu potencial, promovent la interdisciplinarietat i obrint nous horitzons.

-        CONNECTA´T:  format per 30 empreses col·laboradores on  explicaran com fan els processos de selecció, reclutament i com accedir a les ofertes que tenen.

-        INFORMA´T: Assessorament sobre drets i deures laborals. En aquest espai hi hauran les assessores laborals, entitats sindicals juvenils i el Consell de Joventut de Barcelona (CJB) oferint assessorament i orientació.

-        FORMA´T: Sala de tallers i formació. Es faran tallers i intercanvi de bones pràctiques d´empreses.

PUBLICAT EL 02.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat