Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 14ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
dependencies poli foto Diba
Estudi de les dependències de la policia local
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament l'estudi de programació de les dependències de la policia municipal

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, l'estudi de programació de les dependències de la policia municipal. L'estudi és una eina que, davant la demanda d'inversió en un equipament públic, analitza la seva necessitat, la dimensiona adequadament i ofereix les diferents alternatives per a implantar-la a partir d´una valoració tècnica i econòmica.

Les actuals dependències de la policia local de Sant Sadurní d'Anoia estan dividies en dos edificis i els espais no reuneixen les condicions de funcionalitat i confort necessàries per oferir un bon servei a la ciutadania. L'estudi ha analitzat els dos solars que l´Ajuntament havia proposat per la implantació del nou edifici de la policia local i ha definit el programa funcional d'aquest servei. Amb aquestes dades s'han plantejat diferents alternatives d'implantació en els dos solars, que han permès valorar, des d´un punt de vista funcional, urbanístic i econòmic, els avantatges i inconvenients de cada un d'ells per acollir aquest nou equipament. En base a aquest document i les alternatives proposades, que contemplen una inversió de 1.565.740 i 1.752.685 euros en funció de l'alternativa, l'Ajuntament podrà prendre decisions sobre la inversió a realitzar i planificar les actuacions prèvies necessàries per tal de poder disposar d´unes noves dependències per la policia local.

[Nota i imatge Diputació de Barcelona]

PUBLICAT EL 01.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic