Ràdio Sant Sadurní
L'alcalde de Sant Sadurní els acompanyarà el dia 9 de març a la final de Logroño

L’escola Vedruna de Sant Sadurní d’Anoia ha s'ha tornat a classificar un any més per la final nacional de la First Lego League que es celebrarà els propers 10 i 11 de Març a la ciutat de Logroño, després de sis anys de presència ininterrompuda al torneig, amb almenys un premi cada temporada, un dels quals va arribar a qualificar el projecte científic entre els deu millors del món.

L'Alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha felicitat els alumnes per aquest nou èxit fruit de l'esforç i el treball en equip i els acompanyarà el proper dia 9 de març a la final de Logroño.

La First Lego League és un torneig que es celebra a nivell mundial en què hi participen més de 90 països amb equips de joves de 10 a 16 anys i que consisteix en una competició en tres fronts: un torneig de robòtica amb material de la marca Lego en el que es resolen reptes mecànics i de programació; un projecte científic/tecnològic que els joves desenvolupen, presenten i defensen davant d'un tribunal i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip.

El treball classificat per a la final nacional és un condensador ideat per convertir la humitat de l’aire en aigua i emmagatzemar-la pel seu posterior ús. Així es respon al tema que enguany els organitzadors de la First Lego League havien proposat: Hydrodynamics o l’ús de l’aigua.

La First Lego League és un concurs molt complet que té diverses parts i l’equip de Vedruna Sant Sadurní no només ha guanyat aquest premi anomenat Fundació Scentia, sinó també un altre de molt important: el premi als valors. Els alumnes, un cop més, han demostrat què vol dir el treball en equip i l’esforç.

[Imatge cedida per l'Escola Vedruna]

PUBLICAT EL 20.02.2018