Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 14ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
la pau 1
Els alumnes de 3r de l'escola La Pau visiten l'Ajuntament
L'Alcalde els ha rebut a la sala de plens i ha contestat a una gran quantitat de preguntes

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha rebut aquest dimecres els 62 nens i nenes de 3r de primària de l'escola La Pau, que han vingut a conèixer de prop l'Ajuntament.

Els i les alumnes han fet desenes de preguntes sobre el funcionament de l'Ajuntament, les motivacions de l'alcalde per estar en política i la seva vida personal. Ribas els ha explicat que de petit volia ser camioner com el seu pare i va aprendre a cosir de la seva mare, que feia de modista, però que al final es va convertir en comptable; que la seva assignatura preferida eren les matemàtiques, que li agrada molt ser alcalde i li agrada molt menjar, i que va ser "per culpa d'un sopar" que el van convèncer per entrar en política.

Els joves ciutadans i ciutadanes també s'han mostrat molt interessats pel municipi i han preguntat sobre què s'ha de fer amb les caques de gos, pel funcionament dels guals, les papereres i altres temes de via pública.

la pau 2

PUBLICAT EL 14.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic